Vaikea tasta on paivan parantua, 293546.jpg

Kuulas aamumelonta kirkkaassa vedessa. Pahoittelut, etta minulla ei ole kuvassa liiveja. Olin itseasiassa jo tullut rantaan, kun huomasin englantilaisen kaverin samasta hotellista ja han halusi ottaa minusta muutaman kuvan, enka siina hotakassa pannut enaa liiveja paalle.

293549.jpg

Rannalla tapasin sitten Hannun ja pari muutakin suomalaista lomatuttua. Ohi kulki kaikenlaista kauppamiesta ja -naista. Tuli muutama kaveri osteriamparin kanssa. En ole ihan sinuut ostereiden kanssa, mutta paatimme maistaa niita koko porukka. Olivat pienia, tuoreita ja hyvia, parempia kuin missaan lentokenttien osteribaareissa. Soin kaksi, hetken paasta olisi tehnyt mieli viela lisaakin. Maksoivat 1,6 euroa kpl.

293550.jpg

Tama poika oli avannut ostereita ennenkin.

293551.jpg

Hannu nappaa osterin.

293552.jpg

Naiskauneutta on rannalla ja kaduilla talvisen mielen ilahdukseksi. Tassa malliksi rannalta.

293553.jpg

Ja sambaa. Taalla oli jonkinlainen englannin Bank Holidayhin verrattava paikallinen vapaapaivaviikonloppu ja sen myota porukkaa ja ohjelmaa enemmankin. Kavelykatua marssi noin 16 -henkinen samba-rummuttajaryhma. Otin ryhmasta videopatkan Youtubeen. Ei ole edes kalpea aavistus siita tunnelmasta ja tuunteesta, kun isot rummut jymistavat vieressa. Kotimaisilla shamaanirumpaleilla on aika paljon jaykemmat meinigit kuin taalla. Sienipopperoisen shamaanin rummutuksessa on elamanilo aika kaukana, nailla rumpaleilla sita riitti.

Uskoo ken tahtoo: huomenna nostetaan Pakboat santakirpun katolle ja mennaan syottamaan krotiileja.